VÆR MOBILVENNLIG

Det er kjent for de fleste nå at trafikken fra mobiltelefoner for lengst har passert trafikken som kommer fra desktop, men har du sikret at din hjemmeside er responsiv?

Hva er egentlig responsivt design?

En responsiv hjemmeside vil tilpasse seg og se bra ut på alle skjermstørrelser, det være seg mobiltelefon, ipad, stor skjerm, liten skjerm osv. Lurer du på om din hjemmeside er responsiv kan du enkelt sjekke det her: https://search.google.com/test/mobile-friendly

I dagens samfunn har du ikke mange sekundene på å kapre kundens interesse gjennom nettsiden, og det er derfor helt avgjørende at den er mobilvennlig. Er den ikke det, forsvinner de raskt derfra og da hjelper det ikke med godt innhold og fancy design. Ingen vil i dag zoome inn og ut for å se på bilder eller lese teksten.

En annen ting som gjør dette så viktig er med tanke på søkemoterer. I 2015 annonserte Google at de ville nedprioritere hjemmesider som ikke er tilpasset mobil. Har du en hjemmeside som ikke er tilpasset mobil vil du bli ”straffet” i søkemotorene. Hvorfor gjør de dette? Jo, de jobber hele tiden for å gi de som bruker sin tjeneste, Google, det beste og mest relevante treffene og søkeropplevelsene.

Hva skal til for å gjøre hjemmesiden din responsiv? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Det er enklere enn du tror!