Nettsider

En god nettside er svært viktig for å lykkes på nett. En oppdatert og nøye gjennomtenkt nettside er en av de beste investeringene er bedrift kan gjøre på nett! Hjemmesiden din er ofte det første inntrykket en potensiell kunde har av din bedrift, enten de oppsøker hjemmesiden din direkte eller via søkemotorer som f.eks. Google.

I Navigatio AS jobber vi både med å lage hjemmesider helt fra scratch, men også med å oppgradere og oppdatere kunders eksisterende hjemmesider. Vi jobber hovedsaklig i WordPress.

Er din hjemmeside optimalisert for alle plattformer? Er hjemmesiden din tilpasset mobil?
Flere og flere besøker hjemmesiden din fra mobil og nettbrett. Alle nettsider Navigatio AS lager er responsive, det vil si at de er tilpasset alle plattformer; både store og små skjermer. Hjemmesidene vi lager blir også søkemotortilpasset slik at de har best mulig forutsetning for å komme opp i søkemotorene.

Det visuelle kombinert med det tekniske utgjør suksessfaktoren for din hjemmeside! Navigatio hjelper deg med å finne hvordan du når målgruppen din gjennom design, innhold, tekster og det tekniske som ligger bak. Alt dette må fungere for at du skal få effekt av markedsføringen din.
Noen av hjemmesidene vi har laget:

www.ostfoldbadet.no
www.follohus.no
www.kvalisko.no
www.visumedie.no
www.returaostfold.no
www.amror.no
www.monabetong.no
www.lbu.no
www.wepe.no
www.mysencaravan.no
www.addekor.no
www.maskinogutemiljo.no
www.askimnaturstein.no
www.askimtorget.no
www.lbuutleie.no